Maling af vinduer og døre

Refshøj malerfirma klarer maling af vinduer og døre i Sdr. Omme, Grindsted, Billund, Herning og andre steder i Midtjylland. Ved ældre huse trænger vinduer og døre, tit til en opfriskning både indvendigt og udvendigt.

Vores maling er både fugt og skimmelresistent og sikrer at dine døre og vinduer bliver bedst muligt beskyttet i mange år fremover.

Vedligeholdelse af vinduer og døre sikrer også at indeklimaet er optimalt i din bolig. Dårlig vedligeholdte døre og vinduer giver unødvendig og dårlig påvirkning af bolig og beboer.

Maling af vinduer og døre i plastik?

Selvfølgelig kan du få dine plast vinduer og døre malet. Det kræver først en grundig rens og rengøring af plasten og derefter en slibning med sandpapir. Derefter skal der påføres en god grunder, før der til sidst kan påføres en maling der egner sig til opgaven.

Der kan være mange grunde til at ville male sine døre og vinduer selvom de er af plast. Normalt holder de sig og kræver ikke videre arbejde. Men som alt andet kan det rammes af alger og skimmel. Derfor kan der med fordel påføres en alge og skimmelresistent maling, der modvirker dannelsen af disse ting.

Der er selvfølgelig også det æstetiske i det. Ældre boliger der har fået skiftet til plastvinduer, har måske fået monteret nogen plastvinduer der er brune. I dag vil man nok foretrække at få sine vinduer i hvid. Men man kan sagtens vælge at få malet sine vinduer over med en hvid farve, i stedet for at udskifte dem med helt nye vinduer.

Ring og få et helt uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at få malet vinduer og døre i nærheden af Sdr. Omme, Grindsted, Billund, Herning og resten af Midtjylland, kan du med fordel indhente et tilbud af os på 42 16 76 12, eller skrive en mail til os med dine kontakt oplysninger på mail@refshojbyg.dk så kontakter vi dig.