Spartling af loft

Hvis du mangler spartling af loft og væg i nærheden af Billund, Grinsted, Sdr. omme, Herning eller et andet sted i Midtjylland? Så er Refshøj malerfirma klar til at løfte opgaven for dig.

Vi sørger for at spartling af væg og loft giver en hel ensartet overfalde der står helt skarpt og fri for mindre huller, revne og skjuler samlingerne.

Der er ingen opgave der er for lille eller for stor vores team, vi har arbejdet på store erhvervsejendomme med flere etager og den private husejer der bare mangler at få spartlet en enkel væg.

Spartling af loft og væg med og uden opsætning af glasvæv/filt

Uanset om du ønsker opsætning af enten glasvæv eller filt så sørger vi også for at resultatet bliver perfekt. Er du i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til dig? Så tøv ikke med at give os et kald.

Vi rådgiver dig omkring spartling, opsætning af glasvæv, filt og selvfølgelig hvilken maling du ønsker vi skal slutte af med, så det færdige resultat står kniv skarpt.

Vores tømrer firma klarer også opførsel af gipsvægge, hvilket er smart hvis du ønsker at inddele en eksisterende bygning, måske et eller flere nye børneværelser? Uanset kan du nøjes med at hyre et enkelt firma, vi står fra start til slut og er din garanti for at resultat bliver ordneligt.

Få et uforpligtende tilbud på spartling

Ring til os og få et uforpligtende tilbud inden du bestiller en håndværker til at stå for spartling af dit hus eller erhvervsejendom, vi kan helt sikkert tilbyde dig løsning der både hurtig og konkurrencedygtig. Du kan kontakte os på telefon: 42 16 76 12 eller sende os en mail på: mail@refshojbyg.dk.

Har du spørgsmål til hvordan spartling foregår eller andre af vores arbejdsområder skal du ikke holde dig tilbage. Vi vil gerne den gode dialog uanset om du ender med at blive kunde eller ej.