Opsætning af loft

Er loftet slidt ned og er det tid til opsætning af nyt loft? Refshøj Byg & Montage leverer altid opgaver i høj kvalitet og sørger for at holde en god dialog med kunden for at kunne afklare deres ønsker og behov.

Ønsker du i samme ombæring at få skiftet gulvet ud, så kan vi også klare lægning af gulv. Når du vælger os som håndværker til denne type opgave, så ved du at det bliver udført professionelt og at du kan regne med at kvaliteten er i top.

Opsætning af flere typer loft

Der findes i dag mange forskellige typer af loft og det kan være svært at vælge, hvilken type loft, som passer bedst til ens bolig. I dag findes der alt fra almindelige loftbrædder til lofter i gips og troldtekt. Har du brug for rådgivning til valg af loft, så er vi altid klar til at hjælpe dig med det.

Efterisolering under opsætning af loft

Når man alligevel er ved at sætte et nyt loft og tag op, så kan det være en god ide at efterisolere loftet og taget. Ved opsætningen af nyt loft er der allerede åbnet op for loftet. Ved at efterisolere loftet, kan huset holde bedre på varmen. Når huset holder bedre på varmen, vil den samlede energiregning falde og det samme vil boligens samlede CO2-udledning.

Som energivejleder kan vi vurdere om det er optimalt at efterisolere og om der er andet som kan forbedres med henblik på energioptimering.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af loft

Søger du en kvalitetsbevidst tømrer som holder sine aftaler til at opsætte lofter i din bolig? Så er det Refshøj Byg & Montage, som du skal have fat i. Vi står altid klar til at levere håndværk i høj kvalitet og til tiden. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 29 62 13 62 eller ved at sende en mail til mail@refshojbyg.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.