Montering af vinduer og døre

Skal du have udskiftet vinduer og døre i huset, så lad Refshøj Byg & Montage stå for montering af dine nye vinduer og døre. Vi leverer altid håndværk i høj kvalitet, og vi holder altid vores aftaler med vores kunder.

Ønsker du at få gjort mere ved boligen, så hjælper vi gerne med en større renovering af huset. Uanset hvor meget eller hvor du ønsker at få gjort ved boligen, så er vi også klar med rådgivning og vejledning til det du end måtte have brug for råd til.

Vi står klar med et stærkt tilbud på montering af vinduer og døre i Sdr. Omme, Billund, Grindsted, Herning og resten af Midtjylland

Montering af indvendige og udvendige døre

Vi hjælper både med montering af indvendige og udvendige døre. Uanset hvor i huset du skal have en dør monteret, så hjælper vi også med opsætning af dørkarme og tætningslister.

Nye facadedøre kan være med til at huset bliver mere isoleret, og kan ændre udtrykket på huset, mens indvendige døre kan give en optimering af huset indvendig, hvis dørene eksempelvis er gamle og slidte.

Montering af alt fra små vinduer til gulv til loft vinduer

I dag bliver vinduer ofte lavet i specialmål og det betyder, at man kan få vinduer i mange størrelser. Vi står klar til at hjælpe med montering af alle dine vinduer og det er lige meget om det er helt små vinduer eller om det er store gulv til loft vinduer.

Vi hjælper selvfølgelig også med montering af skråvinduer, hjørnevinduer og alle andre typer af vinduer.

Montering af vedligeholdelsesfri vinduer

Nogle vælger også at få udskiftet deres vinduer, fordi de kræver for meget vedligehold. I stedet vælger de at få monteret alu/træ vinduer, som har træ indvendig og aluminium udvendigt.

De skal selvfølgelig vaskes med jævne mellemrum, som alle andre vinduer, men derudover er der ikke noget vedligehold ved den type vinduer.

Montering af lavenergi vinduer

Med montering af nye vinduer kan man spare på energiregningen, hvis man vælger at få monteret lavenergi vinduer. Når man vælger at få skiftet sine gamle vinduer ud med lavenergivinduer har det en stor betydning for varmeregningen, da nye vinduer er bedre til at holde på varmen i huset end gamle vinduer er.

Ønsker du at gøre hele huset mere energirigtigt, kan vi som energivejleder lave en vurdering af hele din bolig for at se, hvad der er mest optimalt at skifte ud.

Vil du vide mere om vores priser på montering af nye vinduer og døre?

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på montering af nye vinduer og døre i din bolig, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven og giver en pris.

Du kan kontakte os på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi står klar men montering af nye vinduer og døre, såvel som maling af vinduer og døre.