Energirenovering af hus

Hvad tænker du når du hører energirenovering? Du tænker måske noget med nye vinduer eller efterisolering, men der er faktisk mange måde at energioptimere din bolig på, og det har store fordele.

Hos Refshøj byg og montage, er vi specialister på området, og kan stå for det meste når det kommer til energioptimering af huset. du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på energirenovering, såvel som at hører mere om hvilke muligheder du har hos os.

Følg med på siden her hvis du er interesseret i hvorfor du bør få foretaget en energirenovering hvis du bor i området Sdr Omme, Grindsted eller Billund.

Hvorfor bør jeg energirenovere huset?

Først og fremmest er energirenovering af gamle huse som nye en investering, som medfører en pengebesparelse. Bor du i en ældre bolig, og søger for eksempel energirenovering af 70er parcelhuset, er det ikke urealistisk at du kan halvere din varmeregning. 

Værdien af huset vil ligeledes blive forøget da energimærkningen af dit hus har stor betydning, hvis du på et senere tidspunkt overveje at vil sælge det. 

Yderligere vil du specielt med energirenovering af gamle huse, opnå et langt bedre indeklima, hvor du undgår udbrud af skimmelsvamp og andet skidt som kan forringe værdien af dit hjem, såvel som dit helbred. 

Der er store fordele ved at energirenovere din bolig 
Med stigende energipriser og generelt høje priser, er det en endnu bedre idé i dag end nogensinde før, at få energirenovering af hus. 

Dine fordele er:

  • Typisk lavere varmeregning
  • Et sundere og mere helbredsvenligt indeklima
  • Boligens værdi kan forøges
  • Mindre påvirket af de stigende energipriser
  • Boligens energimærke kan forbedres
  • CO2- udledningen er lavere

Få et uforpligtende tilbud på hvordan du kan sparer penge

Kontakt os på telefon 29 62 13 62, via mailen mail@refshojbyg.dk eller send os en besked via vores kontaktformular.

Vi rådgiver dig gerne i hvordan du bedst muligt sparer en masse penge og får en energioptimeret bolig.