Ombygning af hus

Mangler du mere plads, anderledes fordeling af rummet og højere værdi i boligen? Grundene kan være mange, når der skal foretages en ombygning af huset.

Med en ombygning af huset hos Refshøj byg og montage, er du sikret en helt ny opfattelse af din bolig, som matcher dine ønsker og behov. Vi bestræber os på at yde kundetilpassede løsninger, der bringer glæde mange år frem.

Vi tilbyder både indvendig og udvendig ombygning af hus. Med en indvendig ombygning, er der tale om at bygge et nyt badeværelse eller køkken, hvor der ikke er sådan et rum eksisterende i dag.

Med en udvendig ombygning, tilbyder vi ændringer af facaden eller huset som helhed, for eksempel men en renovering af taget.

Vi kan tilbyde dig ombygning af sommerhus og bolig i området Sdr Omme, Grindsted og Billund.

Hvordan skal jeg planlægge min ombygning af huset?

Hvis du ønsker ombygning af 70'er huset, 60'er huset, sommerhuset eller noget helt fjerde, så vil det i første omgang være en god ide at få en vurdering af boligen, jeres drømme og idéer, samt om det byggetekniske går hånd i hånd.

Vi hjælper dig gerne igennem processen, så du er sikker på at ombygningen foretages rigtigt og efter din præferencer.

Når forberedelserne er foretaget, kan ombygningen af huset begynde. Det er værd at nævne at såfremt man ønsker at blive i boligen, skal man være forberedt på støj og snavs, som vil blive en del af din hverdag mens ombygningen står på.

Vi sørger dog for at du har én kontaktperson igennem hele projektet, som du er i stand til at kommunikere med når behovet for det er der. Vi vejer kvalitet med hurtigst mulige løsninger, så du kan begynde at få glæde af din ombygning.

Få et uforpligtende tilbud på din ombygning af hus

Vi ved at ombygning af huset er et større projekt, og det kan være en omvæltning af hverdagen, at skal leve med støj og snavs. Vi går derfor gerne i dialog om hvordan vi skal tilpasse din ombygning, så du kan opnå glæde med dette uden at skal igennem større besvær.

Kontakt os på telefon 29 62 13 62, med en besked til mail@refshojbyg.dk eller gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.