Opsætning af vægge

Hos Refshøj byg og montage, har vi siden etableringen i 2012 foretaget os alt indenfor tømrer og maleropgaver. Vi bestræber os på at yde kundetilpasset løsninger, der er med til at opfylde behov og ønsker som giver glade kunder.

Hvis du derfor ønsker opsætning af skillevæg eller opsætning af gipsvæg, så kan du stole på at vi kan udføre arbejdet.

Det kan være dejligt i specielt større rum at man med opsætning af skillevæg kan lukke lidt af og opdele huset i mindre rum.

Vi står for opsætning af væg til dig i området Sdr Omme, Grindsted og Billund.

Få en fleksibel og enkel løsning med opsætning af gipsvæg

Opsætning af gipsvæg på eksisterende væg eller fra bunden af, er en smart og praktisk løsning, da det i fleste tilfælde er meget budgetvenligt, grundet der primært skal bruges gips eller træ til skelet, spartelmasse og gipsplader.

Prisen variere dog og afhænger af flere forhold. Skal der for eksempel implementeres en dør i gipsvæggen, og skal hver side isoleres påvirkes prisen.

Udover at være budgetvenlig, er gipsvægge trods deres skrøbelige udseende utroligt stabile, såfremt de bliver korrekt monteret.

Få et stærkt uforpligtende tilbud 

Hvis du er interesseret i at hører mere om hvilke muligheder du har med opsætning af væg, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi er at træffe i området omkring Sdr Omme, Grindsted og Billund, på telefon 29 62 13 62, på mail mail@refshojbyg.dk eller via kontaktformular.

Vi glæder os til at hører fra dig!