Forsikringsskader i huset

Er du kommet ud for en skade i huset? Hvis forsikringen dækker, står vi klar til at foretage reparation og udbedring af din forsikringsskade i huset.

Vi har gennem flere år stået for udbedring af alt fra brandskader til vandskader, derfor er vi efterhånden specialister på området, og vil med glæde også hjælpe dig med at bringe husets oprindelige glans tilbage.

Er uheldet ude så er vi din tømrer i området Sdr. Omme, Grindsted, Billund, Herning og resten af Midtjylland.

Få udbedring af forsikringsskader med dit hjem i fokus

Hos Refshøj byg og montage, har vi dit hjem i fokus når vi foretager udbedring af forsikringsskader. Det betyder at vi altid vil gøre vores bedste for at bringe dit hus oprindelige glans tilbage som du ønsker det.

Vi ved at skader på huset, store som små, kan være utroligt sørgeligt når uheldet er ude. Vi ønsker derfor lige såvel som dig, at udbedre forsikringsskaden hurtigst muligt, så du ikke skal leve i det skadet miljø længere end højst nødvendigt.

Udover udbedring af forsikringsskader, kan vi også stå til rådighed, når du skal tage kontakt til forsikringsselskabet. Vi hjælper dig gerne med kommunikationen hertil, så du er sikker på at få den rigtige erstatning som du fortjener i forbindelse med din forsikringsskade.

Med vores 10 års erfaring, kan vi foretage reparationer og udbedring af forsikringsskader indenfor:

  • Brandskader
  • Vandskader
  • Skade på træværk
  • Rør/kabel skader
  • Og meget mere

Er du i tvivl om vi kan stå for udbedring af din forsikringsskade, er du altid velkommen til at give os et kald, så kan vi i dialog finde ud af hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Få uforpligtende tilbud på udbedring af dit forsikringsskadet hjem

Vi værner om dig og dit hjem når uheldet er ude, derfor står vi selvfølgelig også klar med et uforpligtende tilbud på udbedring af forsikringsskader. Er du interesseret i dine muligheder hos os, eller vil du bare gerne hører mere, så kan du kontakte os på telefon 29 62 13 62, med en mail til mail@refshojbyg.dk, eller via kontaktformular.

Vi er at træffe i området Sdr Omme, Grindsted og Billund.