Nyt køkken eller køkkenrenovering

Køkkenet ligger op til nærvær og samvær, og for mange er det vigtigt at køkken og hjem går hånd i hånd. Hos Refshøj byg og montage har vi fokus på dit ønske af køkken indretning, når du går med drømmen om køkkenrenovering eller et nyt køkken.

Vi har med 10 års erfaring indenfor tømrerbranchen, foretaget en del køkkenrenoveringer, og er derfor specialister på området. Derfor kan du være sikker på at vi kan udføre arbejdet for dig, så du får en holdbar renovering eller nyt køkken af høj kvalitet.

Vi tilbyder vores service i  Sdr Omme, Grindsted, Billund, Herning og resten af Midtjylland.

Skræddersyet nyt køkken og dansk køkkenrenovering

Vi står klar med en skræddersyet løsning til dig, om du tænker at gå fra det klassiske køkken til samtalekøkkenet, eller hvis der ønskes en køkkenø med og uden siddepladser. Alle løsninger er selvfølgelig med fokus på det nordiske køkken og design.

Ingen opgave er for stor til os, og vi tilbyder derfor ligeledes at opsætte dit køkken i blandt andet træ, linoleum eller malet som er med til både at give et smukt samt med træ, et tidløst design.

Alle vores køkkenløsninger, kommer selvfølgelig i høj kvalitet, med øje for det gode materiale.

Pakkeløsning med nyt gulv når du skal have nyt køkken

Du kender det måske selv, du har en visualisering om hvordan køkkenet skal se ud, hvilket materiale det skal være, og om det er det klassiske køkken der skal udskiftes med et samtalekøkken, eller en køkkenø med og uden siddepladser. Men hvad med gulvet, matcher det køkkendrømmen?

Om det er en køkkenrenovering du søger eller et nyt køkken, så kan vi med vores mange års erfaring i tømrerbranchen, tilbyde dig en pakkeløsning hvor vi kan renovere eller ligge helt nyt gulv, sammen med din køkkenløsning. Vi vil i dialog aftale hvilke gulve til køkken vi kan tilbyde med til din løsning.

Skal vi tage en dialog om dine køkkendrømme?

Vi ved at der kan være mange tanker i forbindelse med indretning af et nyt køkken, derfor er vi altid klar på en dialog om hvordan vi bringer dine køkkendrømme til livs.

Kontakt os på 29 62 13 62 eller skriv til os via mail mail@refshojbyg.dk eller vores kontaktformular. Vi svarer hurtigst muligt, og glæder os til at høre mere om hvordan vi kan realisere dit køkkenprojekt.