Tilbygning til hus

Drømmer du om at få mere plads i boligen, så kan en tilbygning være svaret. Hos Refshøj Byg & Montage udfører vi tilbygninger i høj kvalitet, og efter vores kunders ønske og aftale. Det er vigtigt for os at lave tilbygninger, som harmonerer med det eksisterende hus og som gør huset brugbart for kunden i dagligdagen.

Har du plads nok og ønsker derfor at få lavet en renovering af huset så husets kvadratmeter passer bedre til dig og dine behov, så kan vi også være behjælpelige med det. Er du i tvivl om en tilbygning eller ombygning vil gavne dig bedst, så rådgiver vi dig også til den bedste løsning.

Tilbygning til parcelhus eller sommerhus

Uanset om du ønsker at få lavet en tilbygning til dit parcelhus eller dit sommerhus, så står vi klar til at hjælpe dig. En tilbygning kan være med til at øge værdien på huset, og det kan derfor være en god ide at gøre sig nogle overvejelser, når man vælger at lave en tilbygning til huset.

Overvejelser man bør have er, hvordan tilbygningen skal se ud, hvor stor den skal være og hvilke materialer, den skal udføres i. Er du i tvivl om, hvilke materialer til tilbygningen, som vil passe bedst til det eksisterende hus, så er vi gerne behjælpelige med rådgivning om valg af materialer og hvad du ellers måtte have brug for hjælp til.

Regler for tilbygning

Når du vil have lavet en tilbygning til dit hus, er det forskellige krav og regler som skal følges. Eksempelvis skal man altid søge byggetilladelse ved kommunen uanset, hvor stor eller lille tilbygningen er. Alle disse krav og regler er vi selvfølgelig sat ind i, og vi sørger for at tilbygningen til dit hus følger disse regler og krav.

Hvad koster en tilbygning? Få en pris i dag

For at kunne give et bedre bud med en pris på, hvad en tilbygning til dit hus koster, har vi brug for at vide mere om dine ønsker til en tilbygning, så tag endelig kontakt til Refshøj Byg & Montage. Vi kan kontaktes på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.