Hovedentreprise

Hos Refshøj Byg & Montage tilbyder vi at udføre opgaver som hovedentreprise for både private og erhverv i Billund, Grindsted, Herning og Sdr. Omme.

Vi påtager os ansvaret for byggeriet og sørger for at holde vores aftaler. Vi samarbejder med flere håndværkere, som alle har fokus på samme høje kvalitet, som vi har. Dette gør det muligt for os at tage mange forskellige opgaver ind.

Vi kan også udføre opgaver som totalentreprise. Ved denne entrepriseform sørger vi for alle godkendelser, mens det ved en hovedentreprise er dig eller en bygherre, som sørger for godkendelser og tegninger til projektet.

Hvad er hovedentreprise?

En hovedentreprise er når vi som håndværkervirksomhed styrer hele byggeriet, underentreprenørerne (andre håndværkervirksomheder), økonomien, koordinering, tidsplan og byggeledelse.

Derfor sørger du selv for tegninger og godkendelser til projektet, eller du hyrer selv en rådgiver til at stå for denne del. En hovedentreprise er den mest anvendte form for entreprise for private bygherrer.

I en hovedentreprise er uvildigt tilsyn ikke inkluderet, men det er selvfølgelig muligt at hyre en professionel tilsynsførende til at varetage tilsynet.

Fordele og ulemper ved hovedentreprise

Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved alle entrepriseformer. De mest væsentlige ulemper ved en hovedentreprise er, at hvis du ikke hyrer en rådgiver til det, så skal du selv stå for projektet og for godkendelser samt tegninger.

På den anden side er fordelen ved en hovedentreprise, at ansvaret for færdiggørelsen ligger hos hovedentreprenøren (os, som håndværkervirksomhed). Dette ses som en afgørende fordel ved byggeprojekter, hvor der indgår flere faggrupper, som ved eksempelvis badeværelser og tilbygninger.

Opsummering af fordele:

  • Én kontrakt med entreprenøren
  • Tydelig ansvarsfordeling
  • Mulighed for samarbejde og koordination mellem entreprenører
  • Mindre risiko for tvister mellem entreprenører
  • Potentiale for hurtigere byggeproces
  • Øget gennemsigtighed i projektstyring og omkostninger

Få et uforpligtende tilbud på hovedentreprise

Vil du have udført et byggeprojekt som hovedentreprise og skal det udføres i høj kvalitet. Så er det Refshøj Byg & Montage du skal have fat i. Vi udfører vores arbejde, som aftalt til den aftalte tid og når der er brug for det, er vi i dialog med kunden.

Vi kommer uforpligtende ud og ser på en opgave for derefter at kunne give dig en tilbud på opgaven. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 29 62 13 62 eller send en mail til mail@refshojbyg.dk.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.