Maler

Har du brug for en maler i Billund, Grindsted & Sønder- omme/felding? Så er Refshøj Byg & Montage dem du søger. Vi har mange års ekspertise med maleropgaver og klarer alle slags opgaver.

Både inde og udvendige maleropgaver er vi eksperter i. Vi bruger kun kvalitetsmaling med lang holdbarhed og vores indendørs maling er tåler selvfølgelig at blive vasket af.

Vi kan i samarbejde med dig beslutte hvilken slags maling der passer bedst til dig. Uanset om du har fokus på Pris, kvalitet eller miljø har vi den rigtige maling til dit projekt.

Professionel maler med mange års erfaring

Vi har udført malerarbejde i og omkring Sdr. omme, og takket være vores store erfaring og fokus på kvalitetsmaling, har vi fået mange faste kunder der benytter os hver gang de har en opgave der skal laves.

Du kan derfor trygt benytte os til din næste opgave, og være sikker på kvaliteten er i orden. Vores ansatte er højt kvalificeret, og vi bestræber os på at de altid er oplært i de nyeste produkter.

Vi har set alle udfordringer før, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi sikrer at hjem der har været udsat for rygning, bliver vasket ordentligt ned og påført et nyt forseglende lag maling, så ingen kan se eller lugte at der har været røget i hjemmet før.

Uanset om det er tale om døre, vinduer, lister eller andet, har vi de rette materialer og værktøjer der klarer opgaven bedst mulig.

Kontakt os få et uforpligtende tilbud

Mangler du en maler tæt på Billund, Grindsted & Sdr. omme/felding? Så tøv ikke med at indhente et tilbud ved at ringe til os på: 42 16 76 12, eller sende en mail med dine opgave/kontakt oplysninger på mail@refshojbyg.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud til dig.