Nyt tag

Skal du have nyt tag over hovedet eller ønsker du en tagrenovering? Så lad Refshøj Byg & Montage stå for opgaven.

Vi udfører kvalitetsbevidst håndværk for alle typer af kunder og vi sørger for altid at holde vores aftaler. Dette fokus har allerede givet os mange tilfredse kunder og du kan blive en af dem.

Er nyt tag del af en større renovering, så hjælper vi selvfølgelig også med renovering andre steder i din bolig. Vi står som hovedentreprenør ved en renovering, hvis du ønsker opgaven skal udføres som en hovedentreprise.

Få et tilbud

Efterisolering af nyt tag

Når taget alligevel skal udskiftes til en nyt, så kan det i mange tilfælde betale sig at efterisolere under taget. Når man efterisolerer, kan huset bedre holde på varmen i huset og det er derfor med til, at man sparer penge på energiregningen. 

Ønsker du at energioptimere huset endnu mere, så kan vi som energivejleder tage en generel vurdering af huset og på den måde fortælle dig, hvad der er mest optimalt at skifte ud eller ændre, så du kan spare penge på energiregningen og sænke husets samlede CO2-udledning.

Hvor lang tid tager det at lægge nyt tag?

Det er omfattende at skifte hele taget ud på et hus, og derfor kan det selvfølgelig være rart at have en ide om hvilken tidshorisont, der er for projektet. Hvor lang tid det tager afhænger selvfølgelig af flere faktorer, som eksempelvis hvor stor huset er.

Når det så er sagt, så kan man godt regne med at udskiftning af taget i de fleste tilfælde vil tage et sted imellem 2 og 4 uger at få lagt et nyt tag.

Når vi giver tilbud på en opgave, fortæller vi selvfølgelig lidt nærmere om, hvor lang tid vi regner med at netop din opgave tager.

Hvad koster et nyt tag?

Ligesom med længden på udskiftningen, så er der også stor forskel på, hvad et nyt tag koster. Men ønsker du, at vi kommer ud og giver et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt.

Vi kan kontaktes på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.