Facaderenovering

Skal husets ydre have en opdatering, eller er murværket så slidt at en facaderenovering er sidste udvej, så fortvivl ikke. Refshøj Byg & Montage udfører facaderenovering og maling af facade i høj kvalitet, og vi er også klar til at hjælpe dig. 
Skal hele husets ydre opdateres, så kan vi også være behjælpelige med montering af nye vinduer og døre. På den måde kan du på en og samme tid give boligen en opfriskning og være med til at reducere din egen energiregning, da huset bliver energioptimeret på flere måder.

Fordele ved facaderenovering

Hvis du er i tvivl om du skal have lavet en facaderenovering på huset, så kan det være rart at vide noget om de fordele der er. Som med alt andet, når det bliver renoveret, så er facaden helt ny efter en renovering. Når facaden er helt ny, er den bedre og dermed giver den også et bedre førstehåndsindtryk. Derudover så stiger prisen på ejendommen også oftest, og med en ny facade kan huset også blive nemmere at sælge, hvis man går med tanker om at sælge huset i den nærmeste fremtid.

Flere typer af facaderenovering

Der findes flere typer af facaderenovering og er du i tvivl om, hvilken type af facaderenovering som bedst egner sig til dit hus, så er vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning og til et resultat, som du bliver glad og tilfreds for.

Når man vælger hvilken type facaderenovering man ønsker, så er det også vigtigt at tænke på hvor meget vedligehold, der er ved den type af facaderenovering, som man vælger til sit hus. Ved nogle typer af facaderenovering, er der selvfølgelig mere vedligehold end der er ved andre. Det kan være en god ide at vide hvor meget vedligehold, der er ved en bestemt facaderenovering inden man tager sit endelige valg.

Få en pris på facaderenovering

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på facaderenovering i høj kvalitet udført af en professionel håndværker, som holder sine aftaler? Så tag kontakt til Refshøj Byg & Montage. Du kontakter os ved at ringe på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.