Snedker

Har du brug for hjælp fra en kvalitetsbevidst snedker i Sdr Omme, Grindsted, Billund og omegn? Refshøj Byg & Montage har stor erfaring med opgaver på området og har fokus på at levere håndværk i høj kvalitet og altid at overholde sine aftaler.

Er der andre dele af huset, der skal have et nyt look indvendigt, så kan vi også hjælpe dig med renovering af huset. Uanset om opgaven er lille eller stor, så leverer vi altid vores arbejde til tiden.

Hvad kan en snedker hjælpe dig med?

Som udgangspunkt arbejder en snedker med træ. Det betyder eksempelvis at en snedker kan fremstille møbler, så de ser ud præcis som du vil have det. Det kan være et stort reolsystem, som er tilpasset en bestemt væg i boligen eller det kan være et spisebord i massiv træ, som har en bestemt størrelse eller andre finesser. Muligheder for hvad vi kan lave med træ er næsten uendelige.

Få monteret køkken

Skal der en nyt køkken til og finder du ikke det du gerne vil have i et køkken katalog, så er det meget muligt, at en snedker kan fremstille dit drømmekøkken - så længe det skal være hovedsageligt i træ.

Det er også muligt at få en snedker til at montere et køkken, som du har bestilt et andet sted, men ikke selv vil stå for monteringen af. Når du lader en kvalitetsbevidst snedker stå for monteringen af dit køkken ved du, at det bliver gjort ordentligt og til tiden.

Indhent et uforpligtende tilbud fra en snedker

Vil du vide mere om dine muligheder for at få udført en opgave, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at tage kontakt til Refshøj Byg & Montage. Du kan kontakte os på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.