Tapetsering af væg

Vi klarer tapetsering af væg i nærheden af Billund, Sdr. omme, Grindsted, Herning og resten af Midjylland. Vores mange års ekspertise gør at vi effektive på tiden og derfor også på prisen.

Opsætning af tapet kræver at underlaget er helt perfekt inden vi går i gang. Derfor vil vi gennemgå væggen før vi starter med tapetsering af væggen.

Mange vælger selv at begynde med at tapetsere sine vægge, men resultatet bliver ikke altid tilfredsstillende. Store og lige overflade kan volde problemer for den urutinerede gør det selv’er.

Men typisk vil de største udfordringer opstå nå man kommer til radiatoren, stikkontakter, lister, døre og selvfølgelig også vinduer. Uden den store erfaring kan det hurtigt se sjusket ud når man selv går i gang.

Tapetsering af væg + spartling af væg

Hvis du udover tapetsering af væg og mangler en spartling kan vi også ordne det for dig. Det vil helt klart være en fordel for os og dig selv hvis du vælger at hyre os til samtlige opgaver.

Vi kan også give dig en bedre pris når du samler dine opgaver hos os. Du sikrer også at det tidsmæssigt er fordelagtigt at vælge en samarbejdspartner til de forskellige ting og kun en til at stå for kommunikationen igennem projektet.

Maling af vægge og lofter kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med efter du har fået tapetseret dine vægge. Uanset hvilke ønsker du har, kan vi klare opgaven.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Ring til os og få et helt uforpligtende tilbud på tapetsering af væg. Du kan kontakte os på telefon: 42 16 76 12. Du må også gerne sende os en mail på mail@refshojbyg.dk hvor du beskriver din opgave eller efterlader dine kontakt oplysninger.

Så skal vi nok vende tilbage til dig hurtigst muligt. Uanset bør du indhente et tilbud fra os inden du hyrer din næste maler!