Maling af flyttelejlighed

Gør din fraflytning problemfri

Står du overfor en flytning? Og ønsker du, at din fraflytning skal være så glat som muligt? Så er du kommet til det rette sted! 

Hos Refshøj Byg & Montage specialiserer vi os i maling af flyttelejligheder for at sikre, at din lejlighed ved fraflytning fremstår fejlfri og indbydende. 

Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte afslutning på dit nuværende kapitel, når du bevæger dig videre til nye eventyr.

Kontakt os

Hvorfor er maling af flyttelejlighed vigtigt?

At få foretaget maling af flyttelejlighed, er afgørende af flere grunde. Det giver ikke kun en frisk og nydelig atmosfære, men det kan også hjælpe med at opfylde de regler, der er fastsat for maling af lejligheder ved fraflytning. 

En velmalet lejlighed, kan bidrage til at sikre en smidig afslutning på din lejekontrakt.

Vi kender til regler for maling af lejlighed ved fraflytning

Maling af lejlighed ved fraflytning er underlagt bestemte regler. Det er vigtigt at være opmærksom på disse regler og sikre, at malerarbejdet udføres i overensstemmelse hermed. 

Vi betjener et bredt område i Midtjylland, herunder Sdr Omme, Grindsted, Billund og Herning. Vores fokus er at give dig en førsteklasses service, der forvandler din lejlighed ved fraflytning til en attraktiv og indbydende bolig. 

Vi tager os af alt det praktiske, så du kan fokusere på at gøre din flytning til en positiv oplevelse.

Mere end bare maling af vægge

Udover maling af vægge i din flyttelejlighed tilbyder vi blandt andet også tapetsering og opsætning af filt.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hos Refshøj Byg & Montage er vores mål at gøre din fraflytning så let som muligt. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale omkring dine behov. 
Vi er her for at svare på dine spørgsmål og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til dig.

Ring på telefon 29 62 13 62 eller send en mail til mail@refshojbyg.dk, så står vi klar til at gøre din flytning til en nem og behagelig oplevelse med maling af flyttelejlighed.