Malerfirma Refshøj

Refshøj Malerfirma er en til tilføjelse til vores tømrerfirma. Vi har haft mange tømreropgaver der har krævet malerarbejde efterfølgende. Derfor har det givet rigtig god mening at tilføje et malerfirma, til vores eksisterende firma, så vi kan servicere både vores privat men også vores erhvervskunder bedst muligt.

Renovering af hus, tilbygning og andre tømreropgaver kræver som regel en omgang maling. Nu behøver du kun at have kontakt med et firma når du indhenter tilbud på en ombygning. Vi kan derfor også være særdeles skarp på prisen.

Når du indhenter et tilbud på begge ting og vi sikrer at det sker i overlap af hinanden så du ikke skal vente urimelig lang tid før opgaven er løst som du måske kunne forvente hvis du fik arbejdet udført af to forskellige virksomheder.

Malerfirma med stor erfaring

Vores malerfirma er ikke nystartede, men en dygtig samarbejdspartner vi har overtaget. Samhørigheden mellem begge virksomheder var simpelthen fantastisk og vi slap for at skulle tilegne os kompetencer indenfor maling på egen hånd.

Med overtagelsen af virksomheden fik vi nemlig en lang række dygtige malere med adskillige års erfaring indenfor branchen, og vi er derfor rystet til at kunne varetage alle slags opgaver.

Vores samarbejde startede lang tid før overtagelsen, og vi har arbejdet tæt sammen på mange af de samme opgaver, derfor kan du også være helt sikker på at hvis du bestiller en opgave af os, at vi snakker sammen og får løst opgaven i fælles forståelse med hinanden, og ikke mindst med dig.

Ring og indhent en pris på din næste maleropgave.

Ring endelig til os på 42 16 76 12 og få en uforpligtende pris på din næste maleropgave. Hvis du har brug for at få løst noget tømreropgave oveni, så må du også meget kan ringe til det nummer, eller sende en mail til os på: mail@refshojbyg.dk.