Totalentreprise

Søger du totalentreprise, med fokus på kvalitet og som holder sine aftaler. Så lad Refshøj Byg & Montage være din totalentreprenør. Vi har stor erfaring med totalentreprise, og holder altid en dialog med bygherren, så alt bliver udført efter aftale. Vi har et godt samarbejde med flere håndværkervirksomheder, som har fokus på samme høje kvalitet som vi har.

Vi udfører også opgaver som hovedentreprise, hvor du selv sørger for godkendelserne og tegningerne til projektet. Vi anbefaler dog, at man til store byggeprojekter, får dem udført som totalentreprise.

Vælg os til din totalentreprise, hvis du kommer fra området Billund, Grindsted, Herning eller Sdr. Omme.

Hvad er en totalentreprise?

En totalentreprise er den komplette løsning, hvor du som kunde kan læne dig tilbage og overlade alt ansvar til totalentreprenøren. Ved en totalentreprise er det os, som står for alt fra tegninger og godkendelser til tidsplan, koordinering og alt andet ved selve byggeriet. Vi sørger for at have aftaler på plads med de andre håndværkere, som der er brug for i løbet af hele byggeprojektet.

Når vi udfører totalentreprise har vi stort fokus på at levere et projekt, som byder på godt håndværk og som er lavet efter aftalen og til den aftalte pris og aftalte tid. Dette gør vi, fordi ansvaret for hele projektet ligger hos os og det er vi meget bevidst om.

Fordele og ulemper ved totalentreprise

Som ved alle ting, er der også fordele og ulemper ved totalentreprise. En af de ulemper, der typisk er ved totalentreprise er, at man ofte skal være klar med valg af materialer og lignende tidligere i processen end ved andre entrepriseformer.

Derimod er der den fordel, at da du overlader alt ansvar til os, som totalentreprenør, så er det også kun en person, som du er i dialog med. Hvis noget ikke er specificeret i aftalen, så er det også kun en person, som vil have kontakt med dig. Vi sørger altid for en god dialog, hvis noget ikke er specificeret i vores aftale.

Opsummering af fordele:

  • Enkelt ansvar: Bygherren har kun én kontraktør at forhandle med, hvilket reducerer risikoen for konflikter mellem entreprenører.
  • Tidsbesparelse: Totalentreprise kan ofte udføres hurtigere, da design- og byggeprocessen kan overlappes.
  • Økonomisk fordelagtig: Prisen på projektet er fastlagt tidligt i processen, hvilket minimerer risikoen for budgetoverskridelser.
  • Bedre samarbejde: Entreprenører og arkitekter arbejder tæt sammen fra starten, hvilket kan føre til bedre løsninger og mindre behov for ændringer undervejs.
  • Mindre risiko for bygherren: Entreprenøren har ansvaret for at sikre, at projektet opfylder bygherrens krav, hvilket reducerer bygherrens risiko.

Hør mere om vores priser for totalentreprise

Uanset størrelsen på projektet, så kan du altid kontakte os for at høre mere om dine muligheder for en opgave som totalentreprise med os. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 29 62 13 62 eller ved at sende en mail til mail@refshojbyg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.