Carport monteret på hus

En carport kommer i mange forskellige materialer, og ønsket er altid at fokusere på en løsning der holder mange år frem.

Hos Refshøj byg og montage, rådgiver vi dig derfor i det rigtige materiale til din carport monteret på hus. Med en carport er du sikker på at din bil bliver beskyttet mod vind og vejr.

Det betyder blandt andet at du med en montering af carport beskytter din bil imod:

  • At skulle sørge for at fjerne sne og frost fra ruden
  • At blive våd når du skal ind og ud af bilen
  • At farven på bilen falmer
  • At træde ind i en steghed bil
  • Du undgår at få regn, sne og slud ind i bilen

Samtidig indgår carporten IKKE i bebyggelsesprocessen, derfor øger du værdien af din bolig ved en carport monteret på huset.

Er du interesseret i at hører mere er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kører ud til dig i området Sdr Omme, Grindsted og Billund.

Hvornår skal jeg vælge en carport fremfor en garage?

Hvis du er en af de mange som har skiftet den gamle diesel eller benzinbil ud med en elbil, så er en carport et godt valg hertil, da denne løsning er perfekt til at beskytte din ladestander såvel som din bil.

Ligeledes er en garage en dyrere løsning, hvis dit hus i sin tid er bygget uden. En bedre løsning vil her være at få monteret en carport med skur og væg, hvis ønsket falder herpå.

Det kan i visse tilfælde være en god ide at få bygget sin carport så stor som mulig, sådan at cykler og havemøbler ligeledes kan komme i læ for regnen og andet uvejr. Her kan en carport med skur og eller væg, være en god løsning.

Vi er professionelle tømrer, der siden 2012 har udført mange tømreropgaver og maleropgaver, heriblandt montering af carporte, vi ved derfor hvordan vi optimere en kundetilpasset løsning tilpasset dine ønsker og behov. Det er din sikkerhed i at arbejdet bliver udført, med udgangspunkt i at bringe glæde mange år frem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af carport

Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, med et uforpligtende tilbud, er alt du skal gøre at ringe til os på telefon 29 62 13 62, med en mail til mail@refshojbyg.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi bestræber os på god kundeservice, og er derfor altid klar til at rådgive dig i det helt rigtige valg af carport, med og uden væg eller skur.