Renovering af hus

Drømmer du om at få lavet en renovering af dit hus, så du udnytter boligens kvadratmeter bedre til din dagligdag. Så lad Refshøj Byg & Montage renovere dine boligdrømme. Vi har altid fokus på at levere håndværk i høj kvalitet og vi holder vores aftaler.

Mangler du plads i boligen, så kan det være, at det er en tilbygning der er løsningen. Ønsker du både at få mere plads og renovere det eksisterende hus, så leverer vi gerne en samlet løsning, så du får mere glæde af din bolig.

Totalrenovering af hus

Trænger boligen til en stor opdatering eller ønsker du at udnytte pladsen i boligen på en anden måde, så kaldes det typisk en totalrenovering af huset. En stor renovering kan virke helt uoverskuelig inden man går i gang, men vi sørger for at holde styr på alle detaljerne gennem hele forløbet samtidig med, at vi holder vores del af aftalen.

Under renoveringen klarer vi alt fra montering af vinduer til opsætning af nye lofter. Til de ting vi ikke selv kan klare, har vi et godt samarbejde med flere forskellige typer af håndværkere. Alle vores samarbejdspartnerne har ligesom os fokus på at leve håndværk i høj kvalitet.

Renovering af hus med fokus på energioptimering

Vil du gerne have lavet renovering af hus, som er mere energirigtig, så kan vi som energivejleder hjælpe dig med at få energioptimeret dit hus.

Vi vurderer forskellige aspekter af huset for at kunne fortælle dig, hvad der er mest hensigtsmæssigt at udskifte eller renovere på for, at du kan spare på energiregningen og samtidig reducere husets CO2-udledning.

Få en pris på renovering af dit hus

Kunne du tænke dig at få en pris på kvalitetsbevidst renovering af dit hus, så tøv ikke med at tage kontakt til Refshøj Byg & Montage. Vi holder altid vores del af aftalen og sørger for at holde en dialog med kunden gennem hele processen.

Du kontakter os ved at ringe på telefon 29 62 13 62 eller ved at sende en mail til mail@refshojbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.