Skal du have lagt nyt gulv i boligen? Så lad Refshøj Byg & Montage stå for lægning af dit nye gulv. Vi har stor erfaring med lægning af flere typer af gulve og hjælpe både private og erhverv. Vi har allerede mange tilfredse kunder og dem kan du blive en del af.
 
Skal loftet også skiftes ud, så hjælper vi også gerne opsætning af dine nye lofter. Når man vælger at skifte loft og gulv på en gang, giver man sin bolig en opdatering, som er til at mærke.

Dette gælder uanset om det er fordi det er slidt eller det er fordi man ønsker at få opdateret boligen med nogle nye farver og materialer. 

Kontakt os

Professionel lægning af gulv

Når du lader en professionel håndværker stå for lægning af dit nye gulv, så ved du at det bliver gjort ordentligt. En professionel håndværker kan også hjælpe dig med rådgivning og vejledning til at vælge den rette type gulv, så det passer til den type af rum, som det skal lægges i og de andre materialer, som er i rummet.
 
Når du lader os stå for lægning af dit gulv, så ved du at du får lagt et gulv, som er holdbart. Vi sørger for altid at overholde vores aftaler og har en dialog med vores kunder, når det er nødvendigt. Dette mener vi giver tilfredse kunder. 

Få en pris på lægning af gulv

Uanset om vi skal stå for indkøb af dit nye gulv eller ej, så kan du altid få et uforpligtende tilbud med en pris på lægning af gulv. Vi kommer uforpligtende fordi og tager et kig på opgaven.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 29 62 13 62 eller på mail mail@refshojbyg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.